Cursus en Dialoog

Christenen en Hindoes
– Wij willen graag met u in gesprek

We hebben in het verleden ervaring opgedaan met het uitleggen van het hindoeïsme voor christenen. Dat kan gaan over het hindoeïsme in India of in Nederland, over God, gewoonten en gebruiken of door een serie avonden over de Bhagavad Gita, het heilige hindoeboek.

Wij hebben dialooggesprekken gevoerd met hindoes. Wij kunnen ook een inleiding in het christelijk geloof verzorgen voor hindoes.

U kunt uw verzoek aan ons doorgeven via het contactformulier.

De tarieven voor onze activiteiten vindt u hier.

Reacties over de cursusavond: Inleiding op het Hindoeïsme vanuit Christelijk perspectief

 • Ik vond het echt ontzettend interessant en leerzaam [...] een voorbeeld in deze drukke wereld waarin we zo makkelijk vergeten om naar de mensen om ons heen te kijken!

  Werkgroep Studentenvereniging C.S.R. Delft
 • Ik vond de tips echt heel waardevol. Bij de verdieping in het Hindoeïsme, maar ook op momenten dat je aanraking komt met andere godsdiensten of gebruiken: heb respect, maar weet wat je identiteit is! Hele toffe les!

  Werkgroep Studentenvereniging C.S.R. Delft
 • Ik heb genoten van het onderwijs. Aangezien wij met Hindoestanen gaan werken in Suriname, is het goed te weten hoe wij het beste kunnen luisteren en leren en zo kunnen aansluiten bij wat er speelt.

  Deelnemer Introductiecursus Hindoeïsme Kerk in Rotterdam
 • We begrijpen nu beter waarom het evangelie als beperkend kan worden ervaren in plaats van als goed nieuws en op welke wijze we het evangelie het beste kunnen uitleggen.

  Deelnemer Introductiecursus Hindoeïsme Kerk in Rotterdam